I don't have sound on my track

I don't have sound on my track

Postby rudy85 » 26 Oct 2010, 22:16

I want to put local sound on icetrack one when driving near the seals ,and another when karts are driving inside iceberg
and it doesn't working :(
{l Code}: {l Select All Code}
  <material name="snowtrack-crystal.png" name="crystal">
     <sfx  filename="glace.ogg"min-speed="1" max-speed="1" rolloff="0.6"
           volume="10.0" min-pitch="1.0" max-pitch="1.0" positional="N"/>
  <material name="snowtrack-phoques.png" name="phoques">
     <sfx  filename="Phoques.ogg" min-speed="1" max-speed="30" rolloff="0.6"
           volume="10.0" min-pitch="1.0" max-pitch="1.0" positional="N"/>
  </material>
STK 3D animation
My work is under the licence you want
User avatar
rudy85
 
Posts: 420
Joined: 06 Dec 2009, 13:44
Location: France

Re: I don't have sound on my track

Postby asciimonster » 26 Oct 2010, 22:55

The XML is not well-formed! Also you used "name" in stead of "filename"

It should be:
<material filename="snowtrack-crystal.png" name="crystal">
<sfx filename="glace.ogg" min-speed="1" max-speed="1" rolloff="0.6" volume="10.0" min-pitch="1.0" max-pitch="1.0" positional="N"/>
</material>
<material filename="snowtrack-phoques.png" name="phoques">
<sfx filename="Phoques.ogg" min-speed="1" max-speed="30" rolloff="0.6" volume="10.0" min-pitch="1.0" max-pitch="1.0" positional="N"/>
</material>


For a quick check you can always use the web-based xml validator at w3schools:
http://www.w3schools.com/xml/xml_validator.asp
asciimonster
 
Posts: 375
Joined: 03 Dec 2009, 18:24

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron