Upgrading custom hero in quest mode messes up quest screen

Upgrading custom hero in quest mode messes up quest screen

Postby Wuzzy » 20 May 2016, 00:21

I recently played Quest mode on Earth. As soon as I managed to unlock the first Teuton quest (The Battle of Magetopria), I was given the option to upgrade my custom hero.
I upgraded him, but then Wyrmsun screwed up:
The quest screen became broken, a couple of buttons have disappeared, I don't know which ones exactly, but I know all buttons for configuring the hero and the quit/return button have disappeared.
Even after I start a quest and return to this screen, it remains screwed up. Meaning I am stuck in this menu, I can't return to the main menu from the quest menu.
The only thing I can do is to forcefully exit Wyrmsun or exit it from within the game. After restarting Wyrmsun, the menu is okay again.

Still, this is a serious bug IMO. I hope I have given you enough information to fix this.

Seen in Wyrmsun version 2.2.1 on GNU/Linux.
Got too many bitcoins? I gladly take them: 17fsUywHxeMHKG41UFfu34F1rAxZcrVoqH :-)
User avatar
Wuzzy
 
Posts: 614
Joined: 28 May 2012, 23:13

Re: Upgrading custom hero in quest mode messes up quest scre

Postby Andrettin » 20 May 2016, 16:53

Wuzzy {l Wrote}:I recently played Quest mode on Earth. As soon as I managed to unlock the first Teuton quest (The Battle of Magetopria), I was given the option to upgrade my custom hero.
I upgraded him, but then Wyrmsun screwed up:
The quest screen became broken, a couple of buttons have disappeared, I don't know which ones exactly, but I know all buttons for configuring the hero and the quit/return button have disappeared.
Even after I start a quest and return to this screen, it remains screwed up. Meaning I am stuck in this menu, I can't return to the main menu from the quest menu.
The only thing I can do is to forcefully exit Wyrmsun or exit it from within the game. After restarting Wyrmsun, the menu is okay again.

Still, this is a serious bug IMO. I hope I have given you enough information to fix this.

Seen in Wyrmsun version 2.2.1 on GNU/Linux.


Thank you! That was indeed a serious bug. I've fixed it now.
Andrettin
Wyrmsun Moderator
 
Posts: 201
Joined: 29 Mar 2015, 19:26

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest