Page 1 of 2

anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 04 Nov 2018, 15:31
by ProTux
anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 09 Nov 2018, 02:26
by brmbrmcar
🤔

I'd like one created too. Pretty much everyone does want more levels. People aren't just going to make you a personal worldmap, and if you want to encourage level creation you're going to have to use stronger tactics.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 09 Nov 2018, 23:08
by ProTux
how can i make a worldmap and put it in a zip file?

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 09 Nov 2018, 23:59
by ProTux
how can you put a timer on a level?

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 10 Nov 2018, 11:03
by manuel
ProTux {l Wrote}:how can i make a worldmap and put it in a zip file?

You can create a worldmap in-game, but have to zip it and upload it manually.

ProTux {l Wrote}:how can you put a timer on a level?

As far as I know, there is no in-game method to do this. You would have to edit your level file directly.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 10 Nov 2018, 15:46
by DevonST

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 10 Nov 2018, 21:54
by ProTux
anyone want to put their worldmaps in a .zip file and put them on this topic?

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 11 Nov 2018, 08:50
by manuel
Just search this forum. There are plenty of worldmaps here.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 11 Nov 2018, 11:42
by AllyTheOcelot
ProTux {l Wrote}:anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?


I could perhaps Chip in! We would need a group chat perhaps to share our levels too?

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 11 Nov 2018, 15:20
by ProTux
Manuel, I tried getting your desert world to supertux and nothing appeared and i even checked the add-ons thing in supertux. please fix. and i followed steps and nothing worked. please fix

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 12 Nov 2018, 10:04
by manuel
Did you save the zip-file at C:\Users\YOUR-USERNAME\AppData\Roaming\SuperTux\supertux2\addons\ (if you are using Windows) or /home/YOUR-USERNAME/.local/share/supertux2/ (if you are using Linux)?

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 12 Nov 2018, 23:37
by ProTux
I have Windows 10. is there any way you can change the way to unzip it? and i do not see C:\Users\YOUR-USERNAME\AppData\Roaming\SuperTux\ but i see supertux2/addons/.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 13 Nov 2018, 12:19
by manuel
Add-ons in the Supertux/addons/ directory should stay as a zip-archive.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 14 Nov 2018, 22:55
by ProTux
How can you do that? Also, can u change the way to get the desert worldmap? Can you make it so that you have to go to the supertux2/addons folder and copy all the levels and stuff and then turn it all into one folder and then paste all the stuff into the supertux2/addons folder?

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 15 Nov 2018, 22:28
by manuel
Just download the zip-archive and save it in the supertux2/addons/ folder. Don't do anything with it.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 15 Nov 2018, 23:35
by ProTux
Do you mean paste all the stuff in the supertux2/addons/folder? I did exactly that and nothing worked and when i opened supertux v 0.5.1, i checked for addons and nothing appeared. :/

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 15 Nov 2018, 23:37
by ProTux
How about if we make a new topic where we share all our worldmaps and levels with each other? :)

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 16 Nov 2018, 03:34
by WeLuvGoatz
I already made a similar topic. Only Serano has replied.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 16 Nov 2018, 09:54
by manuel
If you have placed the file like in Screenshot 1 (the repository.nfo is generated automatically and there might be more files depending on how many add-ons you've downloaded)
and activated the checkerbox (Screenshot 2) you should find it in the Contrib levels tab.
If you already did this and it still doesn't show up, I'm not sure what to do next.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 16 Nov 2018, 13:02
by ProTux
So do I go to addons and check language packs and then it will appear?

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 16 Nov 2018, 19:20
by manuel
No, if you have saved the zip-file in supertux2/addons/ without unzipping it and then it should appear in the Add-ons menu (not in the language packs). If it is there, you can activate it by clicking on the checkerbox next to it.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 16 Nov 2018, 21:41
by ProTux
Ok, thanks!

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 17 Nov 2018, 02:55
by ProTux
How do i save it in the addons folder? please explain this in a simpler way.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 17 Nov 2018, 16:57
by manuel
1. Go to the forum post and click on the link in the first(!) post. It should download automatically. If you instead get asked what to do with this files, select "Save file" or "Download" or something like this.
2. It is now saved in "Downloads". Open the Windows-Explorer and click on "Downloads" on the sidebar to the left.
3. Right-click on the downloaded "manuel_desert-world-v1_st-0-5" file and select cut or copy.
4. Navigate to your "supertux2/addons/" folder, open it and right-click anywhere in it. Then select "Paste".
5. If you open SuperTux now, you should be able to activate it in the add-ons menu.

Re: anyone wanna make a worldmap with over 50 levels?

PostPosted: 17 Nov 2018, 17:07
by ProTux
where would "save file" appear? when i clicked on the downloads thing all it says is download complete and "show in folder". what do i do? i have windows 10.