Trying to port a track

Trying to port a track

Postby WordedPuppet » 20 Jul 2022, 05:28

Hello, those of superior intellect.
I come to you, a very broken and desperate man.
A few days ago, I wanted to port a track from Mario Kart 64 to easily learn how to make drivelines, checklines, etc.

Every single time I try to render the track, it gives me one more error, about a random vertice. The vertice is part of a quad. There are no broken quads touching or even near the vertice. I have even completely deleted and remake the segment several times, hoping it would fix the issue but it still places the error in the same exact spot.
Even more confusing, when I delete the antennas for the track, the error goes away. (At the expense of making the track unplayable).

I have included the blend file. Anyone, who is knowledgeable over blender, please tell me what I'm doing wrong. I am so exhausted.
I am using Blender 3.1 if it matters. Thank you.

The blend file:
Last edited by WordedPuppet on 21 Jul 2022, 05:07, edited 1 time in total.
WordedPuppet
 
Posts: 2
Joined: 20 Jul 2022, 05:20

Re: Trying to port a track

Postby benau » 21 Jul 2022, 00:20

Image

your drive graph is full of bad quad vertices
Image
benau
STK Moderator
 
Posts: 477
Joined: 08 Dec 2015, 17:32

Re: Trying to port a track

Postby WordedPuppet » 21 Jul 2022, 03:00

Oh god, I didn't even notice that. :oops: That explains a lot.
Like I said this is not only my very first time trying to make a track, but also one of my first times even using blender.
Thank you very much.
WordedPuppet
 
Posts: 2
Joined: 20 Jul 2022, 05:20

Re: Trying to port a track

Postby tempAnon093 » 26 Jul 2022, 00:22

Doing better than me on the first time haha

@Benau I didn't realize Blender 3.x was supported, but I guess it makes sense.
tempAnon093
 
Posts: 378
Joined: 02 Feb 2019, 12:09

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest