Page 1 of 1

Problem with translating

PostPosted: 15 Jan 2010, 16:40
by p98
I updated Polish translation for STK 0.7 but the result isn't good :(
I have 4 problems - chceck the images below:

1. Audio/video options:
is1.png


2. Race setup:
is2.png


3. All tracks:
is3.png


4. Trophy room:
is4.png


And .PO and .MO files in 7Z archive:
pl.7z
Polish 0.7 broken
(20.01 KiB) Downloaded 197 times


What should I do to fix it?

Re: Problem with translating

PostPosted: 15 Jan 2010, 18:17
by Auria
Hi,

I can reproduce this bug, and indeed it is quite unexpected. I will take a closer look to try and find the cause of this problem.

Re: Problem with translating

PostPosted: 15 Jan 2010, 20:13
by Auria
Hi,

I found the reason. It's because the strings "all" and "bottom" were translated; because of some implementation problem, they are exported to the strings, but they should not. The comments include "IGNORE", but maybe that's not clear enough, i'll see what I can do; meanwhile, just remove the translations for "bottom" and "all" and it works :)

:S

PostPosted: 15 Jan 2010, 20:54
by Gallaecio
I had translated those strings too. Would you fix it in gl.po file?

Re: Problem with translating

PostPosted: 15 Jan 2010, 21:01
by p98
Auria {l Wrote}:[...]meanwhile, just remove the translations for "bottom" and "all" and it works :)

This works, thanks for info :)

Working but not completed (5 phrases to translate but I can't translate them :() Polish translation for STK 0.7:
pl.7z
Working Polish translation for STK 0.7 (not completed)
(10.89 KiB) Downloaded 173 times

Re: Problem with translating

PostPosted: 15 Jan 2010, 21:42
by Auria
Thanks, the Galician one is now fixed, and the Polish one committed :)

If you're not the author of the original translations, I'll need your names if you want credit though :)

Re: Problem with translating

PostPosted: 15 Jan 2010, 21:53
by Gallaecio
There's no problem in my case, I am the original translator.

Re: Problem with translating

PostPosted: 15 Jan 2010, 22:15
by p98
Don't worry Auria, I'm author of the original translation ;)

Re: Problem with translating

PostPosted: 16 Jan 2010, 10:27
by bd4e
I haven't found the stings which need to be removed. Is it possible you do that for slovenian language as well ?

Thanks

Re: Problem with translating

PostPosted: 16 Jan 2010, 16:04
by Auria
bd4e {l Wrote}:I haven't found the stings which need to be removed. Is it possible you do that for slovenian language as well ?

Thanks


Ok, that's fixed too.

Sorry for all the trouble I caused you with this hack :( This issue is now fixed in SVN, and the .pot in SVN does not contain these strings anymore (but it's too late for 0.7 alpha 1)