Problem with translating

Problem with translating

Postby p98 » 15 Jan 2010, 16:40

I updated Polish translation for STK 0.7 but the result isn't good :(
I have 4 problems - chceck the images below:

1. Audio/video options:
is1.png


2. Race setup:
is2.png


3. All tracks:
is3.png


4. Trophy room:
is4.png


And .PO and .MO files in 7Z archive:
pl.7z
Polish 0.7 broken
(20.01 KiB) Downloaded 188 times


What should I do to fix it?
User avatar
p98
 
Posts: 16
Joined: 20 Dec 2009, 21:41
Location: Koszalin

Re: Problem with translating

Postby Auria » 15 Jan 2010, 18:17

Hi,

I can reproduce this bug, and indeed it is quite unexpected. I will take a closer look to try and find the cause of this problem.
Image
User avatar
Auria
STK Moderator
 
Posts: 2976
Joined: 07 Dec 2009, 03:52

Re: Problem with translating

Postby Auria » 15 Jan 2010, 20:13

Hi,

I found the reason. It's because the strings "all" and "bottom" were translated; because of some implementation problem, they are exported to the strings, but they should not. The comments include "IGNORE", but maybe that's not clear enough, i'll see what I can do; meanwhile, just remove the translations for "bottom" and "all" and it works :)
Image
User avatar
Auria
STK Moderator
 
Posts: 2976
Joined: 07 Dec 2009, 03:52

:S

Postby Gallaecio » 15 Jan 2010, 20:54

I had translated those strings too. Would you fix it in gl.po file?
Gallaecio
 
Posts: 63
Joined: 14 Jan 2010, 20:23

Re: Problem with translating

Postby p98 » 15 Jan 2010, 21:01

Auria {l Wrote}:[...]meanwhile, just remove the translations for "bottom" and "all" and it works :)

This works, thanks for info :)

Working but not completed (5 phrases to translate but I can't translate them :() Polish translation for STK 0.7:
pl.7z
Working Polish translation for STK 0.7 (not completed)
(10.89 KiB) Downloaded 167 times
User avatar
p98
 
Posts: 16
Joined: 20 Dec 2009, 21:41
Location: Koszalin

Re: Problem with translating

Postby Auria » 15 Jan 2010, 21:42

Thanks, the Galician one is now fixed, and the Polish one committed :)

If you're not the author of the original translations, I'll need your names if you want credit though :)
Image
User avatar
Auria
STK Moderator
 
Posts: 2976
Joined: 07 Dec 2009, 03:52

Re: Problem with translating

Postby Gallaecio » 15 Jan 2010, 21:53

There's no problem in my case, I am the original translator.
Gallaecio
 
Posts: 63
Joined: 14 Jan 2010, 20:23

Re: Problem with translating

Postby p98 » 15 Jan 2010, 22:15

Don't worry Auria, I'm author of the original translation ;)
User avatar
p98
 
Posts: 16
Joined: 20 Dec 2009, 21:41
Location: Koszalin

Re: Problem with translating

Postby bd4e » 16 Jan 2010, 10:27

I haven't found the stings which need to be removed. Is it possible you do that for slovenian language as well ?

Thanks
bd4e
 
Posts: 14
Joined: 31 Dec 2009, 12:04

Re: Problem with translating

Postby Auria » 16 Jan 2010, 16:04

bd4e {l Wrote}:I haven't found the stings which need to be removed. Is it possible you do that for slovenian language as well ?

Thanks


Ok, that's fixed too.

Sorry for all the trouble I caused you with this hack :( This issue is now fixed in SVN, and the .pot in SVN does not contain these strings anymore (but it's too late for 0.7 alpha 1)
Image
User avatar
Auria
STK Moderator
 
Posts: 2976
Joined: 07 Dec 2009, 03:52

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest